Aldri mer skitur!

Posted on Updated on

langrennI helgen ble jeg truet ut på skitur av en venn. Til slutt gav jeg etter for presset, og spente på meg langrennsskiene.

Jeg har aldri angret så mye på en beslutning som denne. Jeg har ikke ord for hvor lei jeg er av denne idretten etter noen få timer.

Frivillig tvang
Jeg ble på mange måter utsatt for klassisk frivillig tvang av en venn. Jeg lot han til slutt få viljen sin, og tok turen ut i villmarken. Vi gikk til toppen av et fjell, og skulle så kjøre ned igjen. Det var her problemene begynte for min egen del. Jeg falt gang på gang uten at jeg forstod hvorfor. Alt gikk for fort til at jeg hadde mulighet til å takle det. Etter å ha havnet på rumpa ti ganger var jeg skikkelig frustrert. Det er tydelig at dette ikke er idretten for meg.

Redd for skade
Til slutt ble jeg helt paranoid, og redd for at jeg skulle skade meg der oppe i bakken. Jeg skal spille flere konserter fremover, og har virkelig ikke råd til noe sykefravær. Derfor var jeg utrolig lettet når vi endelig kom oss ned igjen til bilen. Jeg har aldri vært med på noe verre i hele mitt liv. Jeg sa klart i fra til min venn om hva jeg mente om opplegget mens vi kjørte hjem.

Det er ingen tvil om at jeg aldri i mitt liv skal ta på meg skiene igjen. Det er rett og slett ikke slik at alle nordmenn er født med ski på beina. Jeg nekter faktisk å vedkjenne meg skiene på noen som helst måte.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *