Bort fra kulda

Posted on Updated on

Jeg har bestemt meg for å rømme landet i et par måneder, og har derfor bestilt flybillett til India. Det blir godt å slippe unna den verste kulda i vinter.

Jeg er ikke særlig glad i værforholdene som vi vanligvis opplever i Norge når det er vinter. Derfor har jeg funnet ut at jeg like godt kan være et annet sted.

Paradis
Planen er å reise til Goa i India, og være der i et par måneder. Når jeg kommer hjem vil det være vår, og mye finere være i Norge. På denne måten slår jeg to fluer i en smekk. For det første slipper jeg vinteren, og for det andre så får jeg oppleve en helt ny kultur. Etter å ha sett bilder på internett så må jeg si at Goa virker som et skikkelig paradis. Med strender og spennende kultur så virker det å være midt i blinken for meg. Jeg ser også frem til å møte andre reisende som sikkert har mange gode historier på lager.
Klar til å pakke
Siden jeg reiser om en uke så har jeg allerede startet med å pakke sammen sakene mine. Det er mye som må være med når jeg skal være borte så lenge. Jeg er nødt å ha med instrumenter siden jeg ikke klarer meg uten. Det blir iallefall uaktuelt å la gitaren være igjen hjemme. Så den blir med på turen uansett hvor mye flyselskapet tar for tjenesten.

Jeg merker allerede at jeg har et stort energioverskudd bare ved å tenke på turen. Det skal bli utrolig godt å ligge litt på stranda, og slippe unna vinteren for en gangs skyld.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *