Et sted å vokse i

Posted on Updated on

I forbindelse med at jeg har fikset i soverommet så blev det lite endring i resten av hjemmet også. Når du starter på et sted, så bli det selvfølgelig ofte slik at du ønsker å fortsette på et annet sted. Selv den nye ser gammelt ut hvis du setter den ved siden av noe enda nyere, ikke sant?

Et sted å ha samtaler på
Jeg har lenge kjent at mitt hjem ikke har et godt sted å ha samtaler på. Og jeg mener de reelle samtalen, hvor du sitte i timer og diskuterer alt mellom himmel og jord. Kanskje med et glass vin eller en konjakk – og kanskje helt uten alkohol. Jeg husker vi hadde et sånn sted da jeg var ung, der min far og hans venner satte i timevis og snakket politikk. Jeg husker at jeg tenkte: ”Et slikt sted skal jeg også bli når jeg blir stor.

Det første skrittet i å skape dette rommet var å gå ut på internett og se etter nye møbler. Jeg endte opp på trademax.no ganske raskt fordi jeg handler vanligvis der (Mange av mitt kjøkken møbler kommer derfra). At kjøpe ting som salongbord på nett følte derfor naturlig for meg å gjøre. Da jeg hadde satt sammen en kombinasjon av ulike møbler til salongen, oppdaget jeg at de også hadde sommersalg. Fikk en masse prosent prisreduksjon som jeg ikke engang hadde forventet. Cool!

Sommerkonserter med korpsmusikk
I tillegg til å fikse den nye stua her hjemme så har jeg faktisk ment å gi meg ut på noen konserter i sommer også. Du må finne en måte å kombinere forretninger med fornøyelse, ellers kaster du bort livet tror jeg. Jeg misset dessverre Ullaval skoles Musikk Korps som var for noen uker siden, men fant denne videoen på Youtube. Er det ikke fantastisk?

Jeg er ikke helt hundre prosent sikker på hva det finnes for valg av musikkfestivaler og konserter i sommer, så hvis noen har tips får dere forferdelig gjerne email meg. Har ikke hatt tid til å sitte ned og sjekke ennå, men bør ta deg tid til å gjøre dette om kort tid.

En ting om dagen pleide min far alltid til å si til meg da jeg var yngre. Jeg trenger nok å tenke på dette og leve litt mer etter det å. Det er så lett at man stresser og tar på seg for mye informasjon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *