Ferietur, julemusikk og nytt gulv på soverommet

Posted on

For en som har vært ivrig i musikkorps tidligere, er det at vi nærmer oss juletider alltid et høydepunkt i året for meg, som det sikkert også er for mange andre. Men det å høre de klassiske julemelodiene spilt rundt på gatehjørner og på konserter er alltid noe jeg virkelig liker. Men det det er enda en stund til julefreden senker seg over Norge, og det er definitivt ikke rolig og stille der jeg bor for tiden.

Jeg holder nemlig på med en liten oppussing av det ene soverommet vårt. Rommet har ikke vært i bruk på mange år, og ikke blitt gjort noe med siden boligen ble reist for mange herrens år siden. Det skal nå bli gjort helt om på, og både vegger og gulv skal skiftes ut. Det er en skitten jobb med masse gammelt treverk og slitte planker som må fjernes. Men jeg er allerede godt i gang og gleder meg til ting står ferdig.

Nytt tregulv
Det var allerede et tregulv på soverommet fra før av, men det var slitt og hadde fått noe fuktskader. Det har jeg fått ordnet opp i nå, og skal bestille et nytt gulv. Det kommer nok fortsatt til å bli tregulv, men jeg har ikke bestemt meg for hvilket enda. Jeg kommer nok til å bestille det på nettet regner jeg med, og jeg har prøvd å finne et tregulv her. Det er fra Bygghjemme, en nettbutikk som en god venn av meg anbefalte å sjekke ut. Det er et godt utvalg av produkter de har, noe som selvsagt gjør det vanskeligere å bestemme seg for hva man ønsker seg! Men det er jo et luksusproblem egentlig. Har du som leser noe erfaring med et visst type gulv, så hører jeg gjerne fra deg. Alltid kjekt å høre erfaringer som andre kan ha gjort før man kjøper noe selv.

tregulv

Tenker på ferietur
Jeg merker nå godt på kroppen at den kalde tiden av året har kommet. Og på tross av at jeg liker juletiden godt, er det temperaturmessig ikke helt min favoritt tid. Jeg er glad i sol og varme, så derfor har jeg begynt å tenke på en ferietur til syden. Aktuelle reisemål er Canariaøyene, og da gjerne Gran Canaria eller Tenerife jeg tenker på. De har et av verdens beste klimaer med varme og sol hele året. Det er heller ikke så stor forskjell på vinter og sommer, så en kan regne med 20 til 25 plussgrader neste uavhengig av når på året man reiser.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *