Hektet på elektronisk musikk

Posted on Updated on

I det siste har jeg blitt helt hektet på elektronisk musikk. Dette er et ganske hardt brudd med min tidligere holdning til fenomenet.

Det er hardt å innrømme at jeg hører på EDM nesten hver dag. Som en ekte musikksnobb har jeg avfeid denne musikken i mange år.

Klarer ikke stoppe
Det er likevel en tid for alt i livet, og dette er tydeligvis tidspunktet for å bli fanget av den elektroniske musikken. Det kan godt hende at dette skyldes at denne sjangeren har opplevd en vanvittig utvikling de siste årene. Resultatet er enkel popmusikk som det er fristende å sette på «repeat» til en hver tid. Jeg er den første til å innrømme at EDM ikke akkurat er synonymt med musikalsk genialitet. Likevel er det noe nærmest dyrisk og givende med musikken. Den er skapt for at man skal danse, og føle seg i livet. Dette er ikke alltid det man trenger fra musikken, men noen ganger er det utrolig flott å høre på.

Mer energi
Når jeg hører på denne musikken så får jeg mer energi enn jeg har til vanlig. Derfor hjelper det å bekjempe vinteren med EDM. Da drømmer jeg meg til en strandfest på en sydhavsøy eller utelivet i Los Angeles. Jeg har aldri likt vinteren i Norge, og det er forfriskende å kunne glemme den i noen korte minutter.

Det er hardt å innrømme at man tar feil, men jeg må nesten bare gjøre det her. EDM har helt klart sine fordeler selv om jeg hardnakket har påstått noe annet i mange år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *