Lek med gitaren

Posted on Updated on

I går lekte jeg litt med gitaren uten særlig mål og mening. Til min store overraskelse gjorde dette at jeg ble mer kreativ enn på lenge.

Vanligvis har jeg en konkret plan før jeg setter meg ned med gitaren. Dette var på ingen måte tilfellet i går kveld.

Opptur
Jeg fikk en skikkelig opptur når musikken bare kom av seg selv. Jeg fikk faktisk komponert 3 ulike melodier som jeg bare må skrive tekster til. De var såpass flotte at jeg ikke trenger å jobbe noe mer med dem. Opplevelsen der og da var helt utrolig. Når man blir positivt overrasket over seg selv så føles det enda bedre enn til vanlig. Jeg ble enda mer motivert og fikk skikkelig troen på det jeg drev med der og da. Derfor klarte jeg å holde flyten i en hel time før jeg gav meg. Da satt jeg igjen med de fantastiske melodiene som jeg virkelig gleder meg til å spille for andre.

Kreativ periode
I det siste har jeg følt meg mye mer kreativ enn til vanlig. Dette gjør at produksjonen går utrolig mye bedre enn for bare et par måneder siden. Jeg håper at jeg kan fortsette å flyte på en bølge av medgang i tiden som kommer. Det er i slike perioder man virkelig innser hvor mye man kan få ut av musikken.

Det blir spennende å se hvordan det går fremover. Jeg håper virkelig at jeg kan opprettholde kreativiteten, og lage mye mer ny musikk.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *