Mitt første innlegg

Posted on

Velkommen til min nye blogg! Nå er jeg endelig klar til å levere heftige rapporter om alt fra mitt privatliv til det nyeste på musikkfronten.

Det er skikkelig spennende å se hvordan bloggen ser ut i dag. Nå er endelig all design på plass slik at jeg kan begynne på den virkelige utfordringen.

Store ambisjoner
Selv om jeg aldri har blogget før så har jeg store ambisjoner for hva jeg skal utrette med denne nettsiden. Det er viktig å fremheve at jeg har studert mange andre blogger for å finne ut hva som fungerer. Dette har jeg blandet sammen med mine egne interesser for å finne den optimale profilen. Fremover vil dere kunne se hvordan jeg skriver om en rekke tema som er viktig for meg.

Skrik om nødvendig
Om du er misfornøyd med noe så er det bare å kjefte eller til og med skrike til meg. Jeg elsker å motta kritikk, og blir enda mer motivert til å prestere når noen sier ifra om noe som ikke er godt nok. Om dere skulle ha noe positivt å si så skal jeg selvsagt heller ikke hindre dere i dette. Det er bare å få ut alt dere har på hjertet uten noen som helst frykt for et negativt svar tilbake.

Jeg gleder meg til å komme i gang, og sitter klar til å skrive en rekke innlegg til nettsiden. Om jeg er heldig så treffer jeg folk med budskapet mitt umiddelbart.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *