Ny dør på plass

Posted on Updated on

innerdorFor en stund tilbake ble jeg tvunget til å skifte ut en innerdør i huset mitt. Da testet jeg ut en ukonvensjonell metode når jeg kjøpte døren.

Det er nok ikke mange som finner på å handle dører på nett. Likevel tenkte jeg at dette kunne være en glimrende ide.

Gjorde jobben selv
Jeg har alltid hatt talent for praktiske ting, og endte derfor med å gjøre hele jobben selv. Først fant jeg døren på nettbutikken Bygghjemme, og innen få timer var den bestilt. Innerdører fra Bygghjemme er tydeligvis et produkt man kan kjøpe uten å bekymre seg for kvaliteten. Jeg ble selv svært glad når jeg så hvor fint døren passet inn i huset. Da var det bare å sette inn døren slik at jeg kunne teste den i praktisk bruk.

Mange muligheter
Man kan kjøpe det meste av byggevarer hos Bygghjemme. I tillegg har de produkter som bild, interiørvarer og mye annet. Jeg opplevde det som en svært enkel prosess med levering innen kort tid. Dette er jo egentlig alt man trenger så lenge man klarer å gjøre jobben selv.

Jeg er veldig fornøyd med døren etter å ha testet den i noen uker. Den fungerer fortsatt som den skal, og har gjort at rommet har fått en ny estetisk dimensjon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *