Nytt band

Posted on Updated on

nyy-bandJeg går rundt med en drøm om å starte et eget jazzband. Dette er noe jeg har tenkt på i mange år uten at jeg har gjort noe med det.

Det er alltid spennende å utfordre seg selv i nye sjangere. Nå håper jeg at jeg skal finne de riktige menneskene for det nye prosjektet.

Trenger medlemmer
Jeg trenger dyktige medlemmer til dette bandet. Om noen jazzmusikere skulle lese dette innlegget så er det bare å ta kontakt. Da kan vi møtes en dag til en kopp kaffe eller annen valgfri drikke. Om noen har tips til aktuelle folk som de vet om så si ifra. Alt av forslag mottas med en stor takk. Siden jeg ikke har så mye erfaring fra jazz så er jeg litt usikker på hvor jeg skal lete.

Store drømmer
Jeg har store drømmer om hva som er mulig å utrette med et jazzband. Jeg føler at det er stort potensiale for innovasjon i denne sjangeren. Det kan være at det blir aktuelt å mikse inn elementer fra andre typer musikk. Viss ikke er jeg uansett glad for å kunne lære meg mer om jazz. Så lenge jeg får tak i de riktige menneskene så har jeg tro på at dette kan bli skikkelig bra.

Rop gjerne ut om dere har noen gode råd til meg. Jeg er alltid mottakelig for tilbakemeldinger, og er sulten på å lære mer om jazzen. Et band hadde vært det perfekte utgangspunktet for min egen utvikling.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *