Om min blogg

Mitt navn er Martin og jeg er en aktiv blogger og tidligere medlem av Millitært Musikkorps. I tillegg til mitt engasjement i korpsmusikken har jeg alltid hatt en stor interesse for alle typer musikk. Etter mye refleksjon har jeg kommet frem til at jeg har lyst å dele noe av min lidenskap med flere mennesker. Derfor har jeg opprettet denne bloggen.

Det er likevel ikke bare musikken som kommer til å være i fokus her på nettsiden. Jeg vil også benytte den til å skrive om mitt personlige liv. Jeg krysser derfor fingrene for at denne kombinasjonen skal appellere til mange nordmenn.

Musikk
Musikk var det første jeg ble engasjert i som barn, og er garantert det siste jeg vil gi meg med i livet. Lidenskapen er så stor at den dominerer livet mitt i de fleste situasjoner. Jeg er ikke bare opptatt av en sjanger, men har stor interesse av å forstå alle typer musikk. Derfor forsøker jeg alltid å få med meg det nyeste samtidig som jeg gjenoppdager gamle storheter. Jeg komponerer også en del musikk både til ulike korps og et rockeband som jeg er medlem av. Det som fascinerer meg mest er kombinere ulike sjangere på nye og innovative måter. Den største lidenskapen er likevel å stå på scenen, og fremføre det jeg har laget. Noen av de beste øyeblikkene i mitt liv har kommet i denne typen situasjoner.

Mitt liv
Jeg vil forsøke å skrive en del om hva som skjer i livet mitt til en hver tid. Jeg forsøker å gjøre mange nye ting for å krydre tilværelsen. Dette fører tidvis til morsomme og overraskende situasjoner som sikkert kan være underholdende for flere enn meg. Derfor skal jeg gjøre mitt beste for å gi utfyllende beskrivelser av alle oppsiktsvekkende ting som skjer. Dette gjør jeg også med tanke på at venner og familie skal ha mulighet til å følge litt ekstra med på alt som skjer. Om noen andre kan ha glede av å lese om disse tingene så er det bare en bonus for meg.

Jeg håper at denne lille beskrivelsen gav mersmak, og at jeg ser deg tilbake på bloggen. Det er veldig hyggelig om noen ønsker å legge igjen kommentarer og delta aktivt.

Kontakt meg: martin@fmkv.no