Overlegen seier i musikkquiz

Posted on Updated on

På søndag deltok jeg sammen med noen venner på musikkquiz. Dette endte med en knusende seier over alle de andre lagene.

Det er ikke lett å vite hvordan nivå er før konkurransen starter. Denne gangen var det enten vi som var veldig gode eller de andre som ikke hadde peiling i det hele tatt.

Vant med ti poeng
Vi endte på 40 poeng til slutt med nærmeste lag på 30 poeng. Det ble med andre ord skikkelig storeslem i quizen. Før resultatene var klare var vi egentlig ikke veldig optimistiske. Vi følte egentlig at vi gjorde det ganske dårlig. Flere ganger hendte det at vi var usikre på svarene, og gamblet på et av alternativene. Likevel var det altså nok til at ingen andre var i nærheten til slutt. Det ble plutselig mye bedre stemning rundt bordet når vi fikk resultatet.

Hektet på quiz
Jeg ble litt hektet på quiz etter denne opplevelsen. Derfor kommer jeg helt sikkert til å ta initiativ til at vi skal dra på flere konkurranser i fremtiden. Det er jo litt meningsløst å ikke delta når man har et så godt lag. Med litt kløkt skal jeg nok klare å få med hele gjengen på ny musikkquiz.

Det er alltid morsomt å ha suksess med aktiviteter man ikke har testet ut før. Jeg gleder meg allerede til neste gang vi blir kåret til seiersherrer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *