Skal du skifte vinduer på bilen?

Posted on Updated on

Hei der! Har du tenkt på å skifte vinduene på bilen din. Dette er ikke noe jeg selv tenkte så mye på før i dag – da jeg forsto at dette var noe man faktisk enkelt kan gjøre. Det er veldig mange ting som gjør at man vil skifte vindu, men den vanligste grunnen for de fleste av oss er skader og ikke at du vil ha kule farger eller beskytte deg med skuddsikkert glass slik at Sovjetiske spioner ikke skyter deg.

Mye kan skade vinduene dine. Det kan være noe så vanlig som steinsprut, har hagel, kanskje til og med dårlig kvalitet, og lekkasjer. Skader kan være innført av drittunger som synes det er kult, eller uhell i garasjen der noe plutselig faller fra en hylle og treffer det verste punktet mulig. Vi kan heller ikke glemme det mest skremmende – kollisjoner. Jeg har vært i kollisjon selv, og husker hvordan bilen nesten ble smadret sammen – og vi kjørte rimelig sakte. Ingen skadde, så ikke vær redd for det, men lenge etter var jeg alltid redd for at noe lignende skulle skje – eller rettere sagt – at noe verre skulle skje. Jeg tenker fortsatt på dette.

Når slike ting skjer er det veldig greit å ha en løsning, og jeg tror jeg nettopp har funnet en rimelig god en – nemlig Ryds bilglass! Nei, jeg skal ikke drive med for mye reklame, men jeg tror at dette er en veldig god link å ha liggende i tilfelle et uhell skulle innfinne seg. Man vet aldri når noe skjer og det er veldig greit å være forberedt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *