Snart reiseklar og litt nytt i hus

Posted on Updated on

Som jeg skrev tidligere skal jeg ut på en lengre reise til Goa i India. Det gleder jeg meg veldig til og det kommer helt sikkert til å bli en fantastisk opplevelse som jeg vil huske for resten av livet mitt. Men turen min har blitt litt utsatt, så det er enda noen uker før jeg drar. Den tiden har jeg tenkt å bruke på å fikse litt opp i boligen min. Det er nemlig en del ting som jeg lenge har hatt lyst til å gjøre.

Nytt møblement
Det er først og fremst stuen jeg har ønsket å friske litt opp i da jeg synes den er litt kjedelig. Så da jeg plutselig kom over et sofabord på salg, slo jeg til med en gang. Bordet fant jeg hos Trademax og de hadde masse flott å velge mellom! Spesielt er jeg glad i In Living produkter, og synes selskapet produserer mye fint. Så valget mitt endte på et Provence Salongbord.

salongbord

Det pleier å være sånn at når man har fått litt nytt i hus, så ønsker man å skifte ut enda mer. Men siden jeg snart skal dra utenlands for en stund må jeg være litt påpasselig med å ikke bruke for mye penger. Flytur og opphold i India er nemlig ganske så dyrt. Men om jeg ser et godt tilbud på andre ting jeg kunne tenkt meg, så kan det fort være at jeg slår til på det. Nå blir jeg jo litt lengre i Norge enn jeg først hadde planlagt også, så da kan jeg jobbe litt mer i tillegg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *