Spillejobb i Grieghallen

Posted on Updated on

Om et par uker går turen til Grieghallen i Bergen. Jeg er nemlig blitt leid inn for å spille gitar på et arrangement.

Dette er kanskje en av de største spillejobbene jeg noen gang har hatt. Det blir en helt unik opplevelse når jeg entrer Grieghallen som innleid musiker.

Stor ære
Det er en stor ære å få spille i et så berømt konserthus. Det er i forbindelse med at en kjent norsk artist skal spille at jeg er innleid. Jeg har dessverre ikke lov å si noe mer om hvem det er snakk om. Jeg må likevel innrømme at det er en person som jeg har hatt stor respekt for i mange år. Da er det ekstra stas å få spille sammen med vedkommende. Jeg gleder meg utrolig mye til å komme meg over fjellet til Bergen. Det skal bli skikkelig fint å få oppleve noe sånt så tidlig i karrieren. Det er tross alt ikke så lenge siden jeg begynte å ta gitarspillingen alvorlig. Tidligere har jeg spilt mest i korps, og hatt gitar som en ekstra hobby. Nå har derimot endret fokus, og satser fullt og helt på gitar fremover.

Teller dagene
Det eneste jeg gjør er egentlig å telle dagene. I tillegg øver jeg mer enn noen gang tidligere. Jeg bruker flere timer hver dag på å lære nye ting. Dette tror jeg blir viktig når jeg skal på scenen i Grieghallen. Målet er å skape et såpass solid inntrykk at jeg får flere jobber etter denne.

Det blir spennende å se hvordan det går med denne konserten. Jeg krysser fingrene, og er i gang med de optimale forberedelsene.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *